Dolina Ekologicznej Żywności - porozumienie o współpracy pomiędzy WSPA a IUNG " />

Dolina Ekologicznej Żywności - porozumienie o współpracy pomiędzy WSPA a IUNG

Autor: Danuta Sulowska Data: 2014-03-03
W związku z zakończeniem projektu „Rozwój Klastra Doliny Ekologicznej Żywności” zostało zawarte porozumienie o współpracy pomiędzy Koordynatorem Projektu: Instytutem Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowym Instytutem Badawczym w Puławach a Wyższą Szkołą Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie.

Celem zawartego porozumienia jest zapewnienie trwałości efektów projektu. W związku z tym, w siedzibie uczelni powstało biuro Klastra Ekologicznej Żywności. Za jego funkcjonowanie oraz obsługę interesantów osobami odpowiedzialnymi Danuta Sulowska - Asystent ds. obsługi biura Klastra Dolina Ekologicznej Żywności oraz Aleksandra Iwanicka.

WSPA zapewnia także wsparcie rozwoju Klastra oraz dalszą współpracę pomiędzy obecnymi i przyszłymi członkami Klastra DEŻ. Mamy nadzieję, że dzięki nowym możliwościom jakie daje kontynuacja projektu przy wsparciu uczelni wyższej, uda nam się rozwinąć nowe gałęzie naszej działalności, a przede wszystkim na coraz większą skalę promować zdrową żywność oraz działalność naszych partnerów, nie tylko w Polsce ale także zagranicą. Więcej informacji już wkrótce.

Zapraszamy także do zapoznania się ze szczegółami działalności Stowarzyszenia Ekolubelszczyzna: www.ekolubelszczyzna.pl

 

Biuro Doliny Ekologicznej Żywności:

Siedziba Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie, ul. Bursaki 12
20-150 Lublin

pok. 312 A

Tel. 81 45 29 485

" data-send="false" data-width="450" data-show-faces="false">