Relacja z VI Podkarpackiej Konferencji Rolnictwa Ekologicznego w Trzcianie. " />

Relacja z VI Podkarpackiej Konferencji Rolnictwa Ekologicznego w Trzcianie.

Autor: Biuro Prasowe Dolina Ekologicznej Żywności Data: 2013-12-16
W dn. 20 listopada br. odbyła się VI Podkarpacka Konferencja Rolnictwa Ekologicznego w Trzcianie.

Zorganizowana wspólnie przez Związek Stowarzyszeń „Podkarpacką Izbę Rolnictwa Ekologicznego” oraz klaster „Dolina Ekologicznej Żywności”. Jak co roku uczestniczyło w niej wiele osób zainteresowanych rolnictwem i żywnością ekologiczną, a wśród nich przedstawiciele podkarpackich instytucji i wydziałów rolniczych, wyższych uczelni, właściciele przedsiębiorstw i gospodarstw ekologicznych, a także studenci i uczniowie kierunków przyrodniczych.

W trakcie konferencji wystąpili:

- Dyrektor Podkarpackiego Oddziału Regionalnego Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji w Rzeszowie Pan Marek Ordyczyński,

- Prezes PIRE Pan Robert Machowsk,

- właściciele firm: „AWB” Alina Becla oraz „Barwy Zdrowia” Tomasz Obszański i „Owocowe Smaki” Antoni Tudryn,

- Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 25 w Rzeszowie Pani  Bożena Zięba,

- Prezes Stowarzyszenia „EKO-WISŁOKA”  Pani Jolanta Miklar,

- kierownik PZDR Pan Tadeusz Litwin,

- Pan Stanisława Jamrozika z Bioconcept-Gardenia Sp. z o.o.

 

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć ze spotkania.

Galeria strony

" data-send="false" data-width="450" data-show-faces="false">