Menu nawigacyjne
- Baza wiedzy
- Jak zostać Członkiem klastra DEŻ
- Akty prawne
- Artykuły
- Publikacje
- Prezentacje
- - Klaster Dolina Ekologicznej Żywności jako platforma współpracy i promocji rolnictwa ekologicznego. Badania nt. rynku żywności ekologicznej. Dr Krzysztof Jończyk IUNG – PIB Puławy
- - Regulacje prawne, praktyka i doświadczenie w certyfikacji przedsiębiorstw prowadzących przetwórstwo ekologiczne. Dorota Metera, BIOEKSPERT Sp. z o.o.
- - Przydomowe przetwórnie – jako możliwość rozwoju gospodarstw ekologicznych. Andrzej Śliwa CDR o/ Radom.
- - Rodzinne gospodarstwa ekologiczne – sposób gospodarowania, pasja, doświadczenie. Prezentacja gospodarstw ekologicznych zajmujących się przetwórstwem produktów ekologicznych
- - 24 maja 2011
- - Projekt: Rozwój Klastra Dolina Ekologicznej Żywności - podsumowanie realizacji projektu Dr Krzysztof Jończyk
- - Możliwości wsparcia rozwoju mikroprzedsiębiorstw ze środków UE w ramach PROW 2007-2013 Bożenna Warda – Lubelski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Końskowoli
- - Konferencja w Białymstoku 18.11.11
- Jednostki certyfikujące
- Materiały z konferencji prasowej w Centrum Prasowym Polskiej Agencji Prasowej - 18 maja 2011
- Dobroczynne działanie Żeń-Szenia z polskich upraw – powróćmy do ziół
- Podsumowanie DEŻ - koniec 2012
- Gdzie kupisz Ekożywność
- Informacja Prasowa
Prezentacje
Data dodania: 2010-08-03
prezentacje
- Trendy w rozwoju rynku żywności ekologiczanej w Polsce i innych krajach Unii Europejskiej
Autor: dr inż. Sylwia Żakowska-Biemans. Czytaj więcej...
- Regulacje prawne i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym
Autor: dr Jarosław Stalenga. Czytaj więcej...
- Organic Food Valley Cluster- concept for promotion and cooperation between organic farmers
Autor: dr Krzysztof Jończyk. Czytaj więcej...
Lista plików załączonych do tej strony
" data-send="false" data-width="450" data-show-faces="false">