Navigation Menu
Organic Marketing Forum już po raz siódmy
Motto tego spotkania to „transparencja i wiarygodność podstawą pozyskania klienta”. Członkowie klastra DEŻ uczestniczący w spotkaniu prezentowali swoje wyroby na stoisku gdzie można było spróbować jak smakują ekologiczne wędliny (zakład mięsny Jasiołka z Dukli), ciasta i ciasteczka (Cukiernia Zaniewicz z Międzyrzeca Podlaskiego) oraz olej lniany tłoczony na zimno (gospodarstwo Barwy Zdrowia z Tarnogrodu), a także obejrzeć mąkę ekologiczną i kasze.
Było to spotkanie skierowane do producentów, handlowców i importerów żywności ekologicznej. Efektem rozmów jest zawarcie wstępnych kontraktów na dostawę oleju tłoczonego na zimno, mąki oraz ekologicznych wędlin naszych producentów z innymi firmami nie tylko z Polski. W imprezie uczestniczyło ponad 300 osób z różnych krajów.
Teraz przed nami EkoGALA - liczymy, że i tam zostaniemy ciepło przyjęci. Tym bardziej, że Dolina Ekologicznej Żywności prowadzi jedną z sesji naukowych. Już teraz zapraszamy.
Więcej informacji: http://www.dolinaeko.pl/news/455,eko_rodzice_na_co_dzien